luxus_ingatlan_MOM_park_elado

Luxusingatlan kereső

Megosztás közösségi portálokon:

Kedvencem Nyomtatás

Ár: 230.000.000 HUF Azonosító(ID): 1103
Alapadatok:
Elhelyezkedés: Budapest VIII. kerület
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Családi ház
Vételár:230.000.000 HUF
Lakóterület:365 m2
Terasz:20 m2
Telek mérete:822 m2
Szobák száma:8
Épület szintjei:3 szintes
Lift:nincs
Azonosító (ID):1103
Részletes információk:
Állapot:
Közepes állapotú

Szerkezet:
Tégla

Fűtés:
Egyedi kazán

Komfort:
Dupla komfort

Parkolás:
Utcán, közterületen

Tömegközlekedés:
Jó: Villamos, Busz

Infrastruktúra
500m-en belül:

Iskola, Óvoda, Bölcsöde, Posta, Élelmiszerbolt, Orvosi rendelő, Játszótér, Zöld park

Leírás:
Budapest VIII. kerület közkedvelt zöldövezeti kertvárosi területén, a Tisztviselő telepen, a belvároshoz nagyon közel eladó egy 822 m2 telken lévő többgenerációs, kb. 360 m2 beépített lakótérrel és hasznosítható egyéb területtel rendelkező családi ház.

A polgári stílusú épület gyönyörű és nagyon rendezett környezetben, kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel ellátott helyen fekszik.

Az ingatlan 3 szinten beépített, az udvarból több lejárattal is rendelkező szuterén szinten 10 db. önálló helyiség található, amelyet korábban lakásként, műhelyként, raktárként használtak, saját WC-vel, öltözővel, közművekkel ellátott, sokféle célra ma is hasznosítható terület.

A ház saját belső kertjéből a családi házban 2 lakás közelíthető meg önálló bejárattal. A nagyobbik, magasföldszinti lakás nappali + hall + 2 hálószobával, egy hatalmas konyhával, külön fürdőszobával és WC-vel, illetve egy kamrahelyiséggel rendelkezik.

Tágas, hatalmas belső terek, nagyméretű szobák, sok ablak és átszellőztethetőség, körbejárhatóság jellemzi. Nagyon csendes és nagyon világos a lakás.

Ebből a magasföldszinti lakásból juthatunk a tetőtérbe, ahol egy közel 40 m2-es nappali + hálófülkés, külön fürdőszobás lakás került kialakításra, amelynek ablakai a hatalmas belső zöld kertre néznek. A tetőtérben igény esetén további kb. 100-140 m2 terület beépíthető.

A családi ház 1986-ban hozzáépítéssel bővítésre került, amelynek során a belső kert irányában egy külön belső kerti lépcsőfeljárattal, egy kb. 15 m2-es fedett, de nyitott, magasföldszinti elhelyezkedésű terasszal, külön fürdőszobával, WC-vel, előszobával és konyhával rendelkező nappali (jelenleg étkező) + 2 hálószobás lakás került kialakításra.

A teljes ingatlan több cirkófűtéssel, több villanybojlerrel, víz, gáz és elektromos órákkal, illetve ipari árammal ellátott. Alkalmas többgenerációs együttélésre, de akár vállalkozás, kereskedelmi egység párhuzamos működtetésére is.

A többlakásos családi ház hatalmas, tágas zöld belső kerttel rendelkezik, ahol medence, pihenőhelyek is kialakításra kerültek.

Az ingatlan területére gépkocsi behajtás és belső parkoló kialakítása jelenleg nem oldható meg, így alapvetően az ideköltözőknek a csendes és biztonságos utcai parkolóhelyekkel kell számolniuk. Ingatlanonként azonban több gépjárműre ingyenes önkormányzati parkolási engedélyt lehet kiváltani igény esetén.

Az ingatlan közvetlen környezetében található a Népliget, a Nagyvárad tér, a SOTE, a Könyves Kálmán körút és az Orczy út. Számtalan éjjel nappali villamos és buszjárattal, elérhető távolságban METRÓ-val és pár percre a körúttól, bevásárló központoktól, Budapest belvárosától.

Kiváló élettér és saját intim, zöld belső kertes lakásmegoldás lehet ez összeköltözőknek, gyermekes családoknak, többgenerációs együttélést előnyben részesítő, családcentrikus érdeklődőknek egyaránt.

Hatalmas, tágas kertje teljesen védett, családi, baráti együttlétekre, gyermekek szabadtéri tartózkodására, játékmegoldására kiváló zöld terület. Gyakorlatilag, szinte Budapest belvárosában.
További képek az ingatlanról:
Kérdésével forduljon hozzám
bizalommal


LUXUSINGATLAN ORG IRODA
1061 Budapest, Andrássy út 44.

Telefon:
06-30/448-5512
Visszahívás kérése:

Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Kérdés, megjegyzés:
Vissza a kereséshez


Gyorskereső
ID:
Ár: -tól -ig
m2: -tól -ig
Hol:
Típus:
EladóKiadóAlbérlet

luxusingatlan
luxus lakás eladó Budapesten
luxusingatlan eladó
luxuslakás eladó Budapest
eladó luxus ingatlan elado luxus lakas